Leksak te vagnene inte denna vagnleksak för söt? den hade ja kunna tänkt mig till Pruppen.  Tummen=)

Eller så blir d bara en Tumme.

Kommentarer
Postat av: TuffLoysan

Supersöta gumman!! =) Var åxå sugen på att köpa nån sån där vagnleksak, men det blev aldrig av. Men det gjorde ingenting, för dom första månaderna så sov han alltid i vagnen. Var egentligen först när vi bytte till sittdelen vid 5 månader som han började vara mer vaken, och då fanns det så mkt annat att kika på =)Men jag tycker absolut du ska köpa alla såna där grejer som du/ni vill ha. Det är extra speciellt med första barnet, och man vill gärna ha det mesta.

2009-05-25 @ 22:18:33
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: Jessica S

Super söta var dom:)

Drömde om dig härom natten faktist:)

2009-05-26 @ 13:04:53
URL: http://jessicalejonhearth.blogg.se/
Postat av: TuffLoysan

Jo jag försöker att låta bli alla dessa måsten hela tiden, för att göra sånt jag vill ist. Tex det där med tvätten.. men då står man ist där med soffan överfull med ren tvätt som ska vikas in. För då har man samlat på sig tvätt från två omgångar för att man inte orkat ta upp den första omgången. Å då känns det bara jobbigt.Sen det här med dammsugning. Blir så jäkla smutsigt inne när vagnen drar in en del skit, och katterna drar in en del när dom är ute. Och detta märks på Olivers kläder. Han blir skitig efter inte ens en dags krypande på golvet.Och grejen är den att jag knappt kan slappna av för att göra något jag vill när det ser ut som det gör här ibland.

Men jag antar att det mest är nu när man jobbar som det känns så här. Man hinner inte riktigt med allt. Blir nog bättre när man får va ledig 2 veckor efter den här veckan. Men sen blir det 3 hårda veckor igen.

2009-05-26 @ 21:02:45
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: Sanna

Tycker att tummen påminner om barba pappa..=)

Kram

2009-05-27 @ 12:54:19
URL: http://lagomasanna.blogspot.com
Postat av: TuffLoysan

Alltså.. visst borde han kunna hjälpa till med sånt.. men jag vill inte ställa en massa krav för jag vet att Oliver är tuffare att ha att göra med nu för tiden. Kan inte lämna honom utan uppsikt en sekund ens. Sen så vill jag gärna vara med när tvätt och städ sköter sig. Litar inte riktigt på A =/ Men jag tror nog det blir bättre längre fram. Man lär sig juh att leva lite lortigt efter en tid =)

2009-05-29 @ 23:39:25
URL: http://tuffloysan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0