Det börjar närma sig jul..Ansättenfjällen julen -08

***********************************************
Julen närmar sig...

Härligt tycker ja. fast ja har ingen vidare julstämning, inte materiellt iaf, dvs ja har inte pyntat ett dugg. nog för att ja har mina små nissar, Nils å Ingemar men endå.. inga lyktor, dukar, stjärnor å sånt.. de e nedpackat å står i huset... där finns ingenstans att ställa d på så.. ja, d blev en jul utan sånt i år.. men nästa år... då jädrar, då ska ja sparar pengar från och med augusti å sen köpa nya julsaker=) allt, gran me kulor å glitter, julgardiner å dukar allt allt allt! längtar lite dit.

Nästa år blir d jul här, i vårt hus, om vi flyttat in förståss=) vem vet? vi kanske bor i denna lilla flat fortfarande julen år -10. vi får hoppas att vi får va hemma i vårt hus.

I år far ma uppöver, te Krokom, härligt ska d bli. mamma har julpysslat, bakat å donat som bara den...så kommer vi å äter upp å smutsar ner.

Klapparna e klara, eller ja har bara 2 kvar.. te Zorro å te Sannas nalle=)

Ingemar har ramlat på jobbet.. haltar å har blåtira, stackarn. men ja tycker om å ha han hemma=) Han mår bra, men de e synd om han. 
Fint me blåtira förresten på dopet, dopkorten. allt har en förklaring=)

Dop den 27december. Nils Ingemar Lycke

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vi åker hemöver, te Krokom asså, på söndag=)Nyårsafton - 08, Skotertur me hela släkten, grilla korv vid en sjö.
men shit va ja frös den dan. blir en annan jacka i år.
Minns oxå att ja mådde illa största delen av den semestern, nu vet ni varför=) Nils....<3

 
Riktig kyla å sol, så vackert.

**************************

 Gott nytt jul och god år!

Nästa år kommer å bli ett kanonår... de känner ja på mig!

Må hälsan vara med oss!=)

kram


Kommentarer
Postat av: Kicki med 4

God jul på er.Hhur är det med er alla så här några dagar före jul?Arga snickaren är en favo hos oss :) Han hade INTE blivit imponerad om han kommit till oss för typ 6 årsedan. Kanske inte nu heller, har ju lite jobb som skulle varit klart för länge sedan, som inte är så bra att man väntar med.Men tyvärr kommer det mycket annat som man också måste fixa. Inte lätt att få ihop tiden med 4 barn, eget företag och allt hemma som skall ordnas.

Så det får helt enkelt ta den tid det tar.Vi trivs verkligen i vårat hus och har ingen brådska med att allt måste var klart ellr tip top med en gång.Har vi tur får vi kanske gjort lite nu under julhelgen om inte mannen får något akut jobb igen.Allt tar mycket längre tid än man först tänkt, ofta kommr man på andra lösningar på vägen som gör att det drar ut ännu mer på tiden.Skulle var kul att få se lite bilder från erat hus.Ha det gott och hälsa familjen.Kram kicki

2009-12-21 @ 21:28:59
URL: http://kampelycke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0